Онлайн заложна къща – как да пазарувам от онлайн магазина на заложни къщи Под Слон?


1. ХАРЕСАЙТЕ ПРОДУКТИ И ГИ ДОБАВЕТЕ В КОЛИЧКАТА 

Под Слон пазаруванеЗа да закупите желания от вас продукт, натиснете бутона Купи. Продуктът отива във вашата Количка, където можете да добавяте няколко на брой артикула. За ваше улеснение регистрацията в нашия сайт не е задължителна.

2. ПОРЪЧАЙТЕ И ВПИШЕТЕ ДАННИТЕ СИ

Следвайте следните стъпки: (1)прегледайте избраните от вас продукти в кошницата, (2)продължете с поръчката и попълнете данните за доставка, и (3) натиснете Поръчка.

3. ПОТВЪРЖДЕНИЕ И ДОСТАВКА

След успешното завършването на поръчката ще получите обаждане за потвърждение от наш служител. Работим с основните куриери в страната чрез наложен платеж и предоставяме възможност да проверите пратката преди да платите. Цената на доставката се определя по тарифите на куриерската служба, а ние ще ви информираме своевременно за това.

заложна къща

За харесаните от вас продукти може да изпращате запитвания чрез полето под снимката на продукта или като се обадите до заложната къща, в която се намира артикулът.

Можете да пазарувате в онлайн заложни къщи Под Слон и чрез посещение на място в някоя от нашите заложни къщи. Съветваме ви да резервирате желания от вас продукт предварително по телефон. При ваше желание можем да препратим вещта до друга заложна къща, като за това няма да заплащате доставка.

Повече информация за конкретни продукти, услуги и за предложения – Контакти на Под Слон.